Centar Dr. Ivana Šretera predao šestu po redu kaznenu prijavu protiv ratnih zločinaca!

CENTAR DR. IVANA ŠRETERA PREDAO ŠESTU PO REDU KAZNENU PRIJAVU PROTIV RATNIH ZLOČINACA -UNATOČ NAPADIMA NE STAJEMO S ISTRAGOM!
Iako je sezona godišnjih odmora, kod nas odmora nema. U ime Centra dr. Ivana Šretera predao sam danas šestu po redu kaznenu prijavu za ratne zločine Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske, a svim zločincima koji su činili ratne zločine poručujem da neće imati mira nigdje na kugli zemaljskoj jer će Centar dr. Ivana Šretera napraviti sve ono što je država bila dužna napraviti, a nije napravila svih ovih godina.
 
Pozivam vas i ovim putem da nam se javite u Centar dr. Ivana Šretera ukoliko posjedujete dokumentaciju koja se može koristiti za procesuiranje ratnih zločina, kako bismo ju predali našim odvjetnicima na daljnju obradu. Dokaz da smo na dobrom putu i da radimo ispravnu stvar je hakerski napad na Facebook stranicu Centra dr. Ivana Šretera koji se odvio prije nešto manje od dva mjeseca prilikom čega nam je hakirana službena Facebook stranica Centra te su s računa skinuta neka sredstva. Zahvaljujući brzoj reakciji našeg digital tima i MUP-a RH, nešto je vraćeno, ali stranica je bespovratno izgubljena te ćemo, na žalost, morati otvoriti novu i krenuti ispočetka. Iako je pritisak veliki, mi odustati nećemo dok svi zločinci ne budu procesuirani za zločine koje su počinili!
 
Centar dr. Ivana Šretera djeluje kao potpuno nezavisno tijelo te nije financirano od strane niti jednog državnog tijela ili institucije te se financira isključivo putem dobrovoljnih donacija građana na službeni račun udruge. Ukoliko podržavate rad i djelovanje našeg Centra dr. Ivana Šretera svoje donacije možete uplatiti na niže navedene podatke:
 
 
 
CENTAR DR. IVANA ŠRETERA
IBAN: HR5823400091111207420
SWIFT CODE: PBZGHR2X